SCRscrollOLL

Childrens Services Directorate Salford City Council

PROVIDING A FUN PLAY AREA FOR EARLY YEAR CHILDREN TO ENJOY

Replacement works carried out to modify the open play area consisted of an 8m x 8m building which was constructed using a curtain walling system. The underground drainage systems installed by our experienced groundwork team in addition to extended base to facilitate a specialist foundation to accommodate the new fixed playground equipment.

The school building and playground are located within a predominantly mature residential housing neighbourhood of two and three storey houses. The site was conducted within a confined area which demanded secure working at all times. This challenge was overcome by specified timetables being scheduled for all trades on a daily basis throughout the contract duration.

‘Johnno’ also attended a school open day for the young children to learn about the danger of building sites.